Wellman 70+

0 Orders
#Vitabiotics 046
In stock
1,500L

Description

Wellman 70+

Suplement ushqimor specifik për meshkuj mbi 70 vjeç

30 tableta

Formulim, që përmban 30 vitamina, minerale dhe elementë të tjerë të nevojshëm për të plotësuar nevojat nutricionale të meshkujve mbi 70 vjeç. Përmban: -vitaminën D, që ndihmon në funksionimin normal të muskujve; -vitaminën B6, B12 që së bashku me vitaminën D mbështesin funksionimin e sistemit imunitar; -zink, i rëndësishëm për funksionet konjitive dhe një shikim normal; -vitaminat C dhe E që mbrojnë qelizat nga stresi oksidativ; -vitaminën B1, e rëndësishme në funksionimin normal të zemrës si dhe vitaminat B2, B6 e B12 të nevojshme për metabolizimin e homocisteinës dhe formimin e qelizave të kuqe të gjakut. Formulimi përmban gjithashtu dhe Co-Q10, acidin alpha lipoic, ekstraktet e farave të kungullit dhe ekstraktet e ginsengut. I përshtatshëm për vegjetarianë. Pa konservues. Pa maja. Pa gluten. Pa ngjyrues artificialë. Nuk testohet në kafshë. Suplementet ushqimore nuk zëvëndësojnë dietën ushqimore. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj para përdorimit të këtij produkti nëse jeni diagnostikuar me epilepsi, çrregullime të tiroides, hemokromatozë apo nëse keni alergji nga ndonjë përbërës specifik i produktit. Të mos përdoret nga personat që janë alergjikë nga soja.

Përdorimi: Këshillohet të pihet 1 tabletë në dite pas vaktit kryesor, shoqëruar me ujë. Nuk përtypet. Nuk rekomandohet të tejkalohet doza ditore e lejuar.

Përbërësit:

Nutritional Information Average per tablet % EC NRV*
Siberian Ginseng Extract equiv. to 20 mg, Pumpkin Seed Extract equiv. to 100 mg, Co-enzyme Q10 10 mg, L-Carnitine 20 mg, Citrus Bioflavonoids 10 mg, Lutein Esters 2 mg, Alpha Lipoic Acid (ALA) 20 mg, Phosphatidylcholine 7 mg, L-Glutathione 10 mg, Silicon 10 mg, Natural Mixed Carotenoids 2 mg, Vitamin A (2666 IU) 800 µg RE 100, Vitamin D (as D3 800 IU) 20 µg 400, Vitamin E 12 mg α-TE 100, Vitamin C 80 mg 100, Thiamin (Vitamin B1) 14 mg 1273, Riboflavin (Vitamin B2) 4 mg 286, Niacin (Vitamin B3) 36 mg NE 225, Vitamin B6 10 mg 714, Folic Acid 200 µg 100, Vitamin B12 100 µg 4000, Biotin 50 µg 100, Pantothenic Acid 10 mg 167, Iron 6 mg 43, Zinc 15 mg 150, Copper 1000 μg 100, Manganese 0.5 mg 25, Selenium 55 µg 273, Chromium 75 µg 188, Iodine 150 µg 100
*NRV = Nutrient Reference Value, mg = milligram
µg = microgram, IU = International Units.
Maltodextrin, Bulking Agent: Microcrystalline Cellulose, Vitamin C (Ascorbic Acid [Carriers: Hydroxypropylmethylcellulose & Tartaric Acid]), Niacin (as Nicotinamide), Zinc Sulphate, Tablet Coating (Hydroxypropylmethylcellulose, Hydroxypropylcellulose, Caprilic/Capric Triglyceride, Natural Colours: Iron Oxides, Titanium Dioxide), L-Carnitine Tartrate, Thiamin (Vitamin B1 as Mononitrate), Phosphatidylcholine (from Soya), Silicon Dioxide, Anti-Caking Agents: Stearic Acid & Magnesium Stearate, Alpha Lipoic Acid, Ferrous Fumarate, Vitamin E (D-Alpha Tocopheryl Acid Succinate) (from Soya), Citrus Bioflavonoids, Vitamin B6 (Pyridoxine HCl), Pantothenic Acid (as Calcium Salt), Crosslinked Cellulose Gum, Betacarotene (Carriers: Starch, Water, Antioxidant: DL-Alpha Tocopherol), Vitamin A (as Acetate [Carriers: Acacia, Starch, Maltodextrin, Antioxidant: DL-Alpha Tocopherol]), Vitamin D3 (Cholecalciferol [Carriers: Acacia, Sucrose, Corn Starch, Medium Chain Triglycerides, Antioxidant: DL-Alpha Tocopherol)], Lutein & Zeaxanthin Esters (Carriers: Sugar, Gum Acacia, Cellulose, Hydroxypropylmethylcellulose, Antioxidants: Natural Vitamin E & Ascorbyl Palmitate), L-Glutathione, Co-Enzyme Q10, Riboflavin, Pumpkin Seed Extract, Siberian Ginseng Extract, Copper Sulphate, Manganese Sulphate, Chromium Trichloride, Folic Acid (as Pteroylmonoglutamic Acid), Potassium Iodide, Vitamin B12 (Cyanocobalamin), Sodium Selenate, Biotin.

Brand

Vitabiotics

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Lactose Gluten

pa gluten

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Wellman 70+”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by