Wellman Conception

0 Orders
#Vitabiotics 045
In stock
4,000L

Description

Wellman Conception

Suplement për fertilitetin për meshkuj 30 tableta

Gjatë planifikimit të një shtatzënie është e rëndësishme që si meshkujt, ashtu dhe femrat të marrin elementët e nevojshëm që mbështesin sistemin riprodhues dhe fertilitetin. Ky formulim, synon t’u ofrojë meshkujve të gjitha vitaminat dhe mineralet për të cilët ata kanë nevojë, por që nuk arrijnë ti marrin me anë të dietës ushqimore. Zinku është një ndër elementët më të rëndësishëm të sistemit riprodhues të meshkujve. Së bashku me vitaminën C mbron qelizat nga stresi oksidativ dhe asnjëanëson radikalet e lira, të cilat dëmtojnë spermën. Vitamina B6 rregullon aktivitetin hormonal, kurse seleni është i nevojshëm proçesin e spermatogjenezës. Hekuri, folatet, magnezi dhe vitamina B12 marrin pjesë në proçesin e ndarjes qelizore. Ekstraktet e bimës maca rrisin dëshirën seksuale dhe përmirësojnë cilësinë e spermës. Ky suplement rekomandohet të merret në momentin e parë që fillohet të planifikohet shtatzënia, të paktën 3-6 muaj para. I përshtatshëm për vegjetarianë. Pa ngjyrues artificialë. Pa gluten. Pa konservues. Pa maja. Nuk testohet në kafshë. Suplementet ushqimore nuk zëvëndësojnë dietën ushqimore. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj para përdorimit të këtij produkti nëse jeni diagnostikuar me epilepsi, probleme të tiroides, nëse keni ndonjë problem shëndetësor tjetër apo nëse keni alergji nga ndonjë përbërës specifik i produktit. Mund të përmbajë arra. Përmban hekur i cili kur konsumohet në sasi më të larta se norma, mund të jetë i dëmshëm për fëmijët. Ruhet në temperaturë ambienti.

Përdorimi: Këshillohet të pihet 1 tabletë në ditë bashkë me ushqimin, shoqëruar me ujë. Nuk përtypet. Nuk rekomandohet të tejkalohet doza ditore e lejuar.

Përbërësit:

Nutritional Information Average per tablet % EC NRV*
Siberian Ginseng Extract Equiv. to 30 mg, Peruvian Maca Extract Equiv. to 250 mg, Co-enzyme Q10 2 mg, L-Carnitine 50 mg, Citrus Bioflavonoids 10 mg, L-Arginine 10 mg, Lycopene Extract 1.5 mg, Pine Bark Extract 30 mg, Octacosanol 3 mg 3 mg, Inositol 40 mg, L-Glutathione 2.5 mg, Vitamin A (2500 IU) 750 μg RE 94, Vitamin D (as D3 600 IU) 15 μg 300, Vitamin E 30 mg α-TE 250, Vitamin C 90 mg 113, Thiamin (Vitamin B1) 12 mg 1091, Riboflavin (Vitamin B2) 5 mg 357, Niacin (Vitamin B3) 18 mg NE 113, Vitamin B6 10 mg 714, Folic Acid 400 μg 200, Vitamin B12 75 μg 3000, Biotin 150 μg 300, Pantothenic Acid 10 mg 167, Magnesium 60 mg 16, Iron 6 mg 43, Zinc 15 mg 150, Copper 1000 μg 100, Manganese 0.5 mg 25, Selenium 150 μg 273, Chromium 50 μg 125
*NRV = Nutrient Reference Value, mg = milligram µg = microgram, IU = International Units.
Maltodextrin, Bulking Agent: Microcrystalline Cellulose, Vitamin C (Ascorbic Acid [Hydroxypropylmethylcellulose & Tartaric Acid]), Magnesium Oxide, L-Carnitine Tartrate, Inositol (Carrier: Acacia Gum) Vitamin E (D-Alpha Tocopheryl Acid Succinate) (from Soya), Maca Extract, Zinc Sulphate, Tablet Coating: (Hydroxypropylmethylcellulose, Glycerin, Natural Source Colours [Iron Oxides]), Crosslinked Cellulose Gum, Pine Bark Extract, Anti-Caking Agents: Stearic Acid, Magnesium Stearate & Silicon Dioxide, Thiamin (Vitamin B1 as Mononitrate [Carrier: Hydroxypropylmethylcellulose]), Niacin (as Nicotinamide), Ferrous Fumarate, Citrus Bioflavonoids, Vitamin B6 (Pyridoxine HCl), Pantothenic Acid (as Calcium Salt), L-Arginine, Vitamin A (as Acetate [Carriers: Acacia, Starch, Maltodextrin, Antioxidants: DL-Alpha Tocopherol]), Vitamin D3 (Cholecalciferol [Carriers: Acacia, Sucrose, Corn Starch, Medium Chain Triglycerides, Antioxidant: DL-Alpha Tocopherol]), Siberian Ginseng Extract, Riboflavin, Octacosanol (Rice Bran), Copper Sulphate, L-Glutathione, Co-Enzyme Q10, Manganese Sulphate, Lycopene Extract, Folic Acid (as Pteroylmonoglutamic Acid), Sodium Selenate, Chromium Trichloride, Biotin, Vitamin B12 (Cyanocobalamin).

Brand

Vitabiotics

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Lactose Gluten

pa gluten

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Wellman Conception”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by