Wellman Prostate

0 Orders
#Vitabiotics 047
In stock
4,000L

Description

Wellman Prostate

Suplement ushqimor që mbështet funksionin normal të prostatës tek meshkujt

60 tableta

Formulim me 30 elementë, i rëndësishëm për fertilitetin, riprodhimin dhe funksionimin normal të prostatës. Prostata përmban zink në nivele 10 herë më shumë se indet e tjera. Kafeina, stresi, duhani etj pakësojnë nivelet e zinkut në organizëm. Për këtë arsye tabletat e Wellman Prostate përmbajnë zink, i nevojshëm për mbajtjen e niveleve normale të testosteronit në gjak. Së bashku me vitaminat E dhe C mbron qelizat nga stresi oksidativ. Vitamina B6 rregullon aktivitetin hormonal, kurse seleni merr pjesë në proçesin e spermatogjenezës. Formulimi përmban gjithashtu acidin leukopene, saw palmeto dhe ekstrakte të farave të kungullit. I përshtatshëm për vegjetarianë. Pa ngjyrues artificialë. Pa konservues. Pa maja. Pa gluten. Nuk testohet në kafshë. Suplementet ushqimore nuk zëvëndësojnë dietën ushqimore. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj para përdorimit të këtij produkti nëse jeni diagnostikuar me epilepsi, probleme të tiroides, nëse keni ndonjë problem shëndetësor tjetër apo nëse keni alergji nga ndonjë përbërës specifik i produktit. Mund të përmbajë arra. Përmban hekur i cili kur konsumohet në sasi më të larta se norma, mund të jetë i dëmshëm për fëmijët. Ruhet në temperaturë ambienti.

Përdorimi: Këshillohet të pihen 2 tableta në ditë bashkë me ushqimin, shoqëruar me ujë. Nuk përtypet. Nuk rekomandohet të tejkalohet doza ditore e lejuar.

Përbërësit:

Nutritional Information Average per 2 tablets % EC NRV*
Pumpkin Seed Extract 525 mg, Saw Palmetto Botanical Extract equivalent to 160 mg, Soya Extract 100 mg, Co-enzyme Q10 5 mg, L-Carnitine 60 mg, Citrus Bioflavonoids 10 mg, L-Arginine 20 mg, Lutein Esters 2 mg,Alpha Lipoic Acid 50 mg, Lycopene Extract 100 mg, providing pure Lycopene 5 mg, Green Tea Extract equivalent to 40 mg, Betasitosterol 20 mg, Inositol 100 mg, Silicon 10 mg, Natural Mixed Carotenoids 4 mg, Vitamin A (2666 IU) 800 µg RE 100, Vitamin D (as D3 1000 IU) 25 μg 500, Vitamin E 12 mg α-TE 100, Vitamin C 80 mg 100, Thiamin (Vitamin B1) 14 mg 1273, Riboflavin (Vitamin B2) 4 mg 286, Niacin (Vitamin B3) 32 mg NE 200, Vitamin B6 9 mg 643, Folic Acid 400 μg 200, Vitamin B12 20 μg 800, Biotin 50 μg 100, Pantothenic Acid 10 mg 167, Magnesium 120 mg 32, Iron 6 mg 43, Zinc 15 mg 150, Copper 1000 μg 100, Manganese 2 mg 100, Selenium 55 μg 100, Chromium 60 μg 150, Iodine 150 μg 100
*NRV = Nutrient Reference Value, mg = milligram
µg = microgram, IU = International Units.
Bulking Agents: Maltodextrin & Microcrystalline Cellulose, Magnesium Oxide, Tablet Coating (Hydroxypropylmethylcellulose, Hydroxypropylcellulose, Capric Triglyceride, Propylene Glycol, Ethyl Cellulose, Natural Source Colours [Titanium Dioxide, Iron Oxides]), Crosslinked Cellulose Gum, Vitamin C (Ascorbic Acid [Carrier: Hydroxypropylmethylcellulose]), Inositol, Soya Extract (from Soya), L-Carnitine Tartrate, Tomato Extract, Alpha Lipoic Acid, Zinc Sulphate, Polyvinylpolypyrrolidone, Anti-Caking Agents: Stearic Acid & Magnesium Stearate, Niacin (Nicotinamide), Vitamin B12 (Cyanocobalamin [Carriers: Dicalcium Phosphate]), Pumpkin Seed Extract, Thiamin (Vitamin B1 as Mononitrate), Betasitosterol (Plant Sterols), Natural Mixed Carotenoids (Betacarotene, Potato Starch, Water, Antioxidant: DL-Alpha Tocopherol), Silicon Dioxide, Saw Palmetto Extract (Silica, Maltodextrin, Calcium Silicate), L-Arginine, Ferrous Fumarate, Vitamin E (D Alpha Tocopheryl Acid Succinate) (from Soya), Citrus Bioflavonoids, Pantothenic Acid (as Calcium Salt), Vitamin D3 (Cholecalciferol [Carriers: Maltodextrin, Medium Chain Triglycerides, Purified Talc, Butylated Hydroxyanisole, Ethyl Cellulose, Silicon Dioxide]), Vitamin B6 (Pyridoxine HCl), Vitamin A (Acetate [Carriers: Gum Acacia, Sucrose, Starch & Tricalcium Phosphate, Antioxidant: DL-Alpha Tocopherol]), Lutein & Zeaxanthin Esters (Carriers: Sugar, Gum Acacia, Cellulose, Hydroxypropylmethylcellulose, Antioxidants: Natural Vitamin E & Ascorbyl Palmitate),

Brand

Vitabiotics

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Lactose Gluten

pa gluten

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Wellman Prostate”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by