Wellteen Him Plus

0 Orders
#Vitabiotics 048
In stock
2,000L

Description

Wellteen Him Plus

Suplement ushqimor për djem në periudhën e adoleshencës

56 tableta + kapsula

Formulim që plotëson nevojat nutricionale të djemve nga 13-19 vjeç. Përmban: -biotinë, e nevojshme për pasjen e një lëkure normale; -selen dhe zink, që ndihmojnë për mirëmbajtjen e flokëve dhe thonjve; -vitaminën B6, që rregullon aktivitetin hormonal; -hekur, i nevojshëm për formimin e qelizave të kuqe të gjakut dhe hemoglobinës; -acid pantotenik, që përmirëson performancën mendore; -vitaminën D3, e nevojshme për formimin e kockave, dhëmbëve, për të rritur mbrojtjen imunitare dhe ndihmon në absorbimin e kalçiumit; -vitaminën C, B6 dhe B12 që duke ndikuar në proçese të ndryshme metabolike që shoqërohen me çlirim energjie, pakësojnë ndjesinë e lodhjes. Krahas mineraleve dhe vitaminave formulimi përmban dhe kapsula vajore që kanë në përmbajtje omega-3. Kjo siguron sasi të larta të DHA-së e nevojshme për zhvillimin e trurit dhe përmirësimin e shikimit. Pa ngjyrues artificialë. Pa konservues. Pa maja. Nuk testohet në kafshë. I çertifikuar nga Friend of the Sea. Suplementet ushqimore nuk zëvëndësojnë dietën ushqimore. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj para përdorimit të këtij produkti nëse jeni shtatzënë, nëse po ushqeni me gji, nëse jeni diagnostikuar me epilepsi, çrregullime të tiroides, hemokromatozë apo nëse keni alergji nga ndonjë përbërës specifik i produktit. Produkti përmban hekur, i cili kur konsumohet në sasi të larta nga fëmijët është i rrezikshëm për jetën.

Përdorimi: Këshillohet të pihet një kapsul vajore dhe një tabletë në ditë pas vaktit kryesor, shoqëruar me ujë. Nuk përtypen. Nuk rekomandohet të tejkalohet doza ditore e lejuar.

Përbërësit:

Nutritional Information Av. per Tablet % EC NRV*
L-Carnitine Tartrate 50 mg, Tomato Extract 20 mg, Providing pure Lycopene 1 mg, Co-enzyme Q10 2 mg, Natural Mixed Carotenoids 2 mg, Vitamin A (1333 IU) 400 µg RE 50, Vitamin D (as D3 800 IU) 20 µg 400, Vitamin E (Natural Source) 8 mg α-TE 67, Vitamin C 80 mg 100, Thiamin (Vitamin B1) 6 mg 545, Riboflavin (Vitamin B2) 3 mg 214, Niacin (Vitamin B3) 18 mg NE 113, Vitamin B6 8 mg 571, Folic Acid 400 µg 200, Vitamin B12 15 µg 600, Biotin 75 µg 150, Pantothenic Acid 6 mg 100, Magnesium 94 mg 25, Iron 11 mg 79, Zinc 15 mg 150, Copper 1000 µg 100, Manganese 2 mg 100, Selenium 55 µg 100, Chromium 50 µg 125, Iodine 130 µg 87
*NRV – Nutrient Reference Value, µg – microgram, mg – milligram, IU – International Units
Maltodextrin, Magnesium Oxide, Bulking Agent: Microcrystalline Cellulose, Vitamin C (Ascorbic Acid [Carriers: Hydroxypropylmethylcellulose & Tartaric Acid]), L-Carnitine Tartrate, Tablet Coating: (Hydroxypropylmethylcellulose, Hydroxypropylcellulose, Natural Source Colours [Titanium Dioxide, Copper Chlorophyllin], Glycerin), Zinc Sulphate, Ferrous Fumarate, Anti-Caking Agents: Stearic Acid, Silicon Dioxide & Magnesium Stearate, Crosslinked Cellulose Gum, Niacin (as Nicotinamide), Tomato Extract, Vitamin E (as D-Alpha Tocopheryl Acid Succinate) (from Soya), Vitamin B6 (as Pyridoxine HCl), Betacarotene (Starch, Water, Antioxidant: DL-Alpha Tocopherol), Thiamin (Vitamin B1 as Mononitrate), Vitamin D3 (Cholecalciferol [Carriers: Acacia, Sucrose, Starch, Medium Chain Triglycerides, Antioxidant: DL-Alpha Tocopherol), Pantothenic Acid (as Calcium Salt), Manganese Sulphate, Vitamin A (as Acetate [Carriers: Acacia, Starch, Maltodextrin, Antioxidant: DL-Alpha Tocopherol]), Riboflavin, Copper Sulphate, Co-Enzyme Q10, Folic Acid (as Pteroylmonoglutamic Acid), Chromium Trichloride, Potassium Iodide, Sodium Selenate, Biotin, Vitamin B12 (as Cyanocobalamin).
Nutritional Information Av. per Capsule % EC NRV*
Omega-3 Fish Oil 540 mg — Providing: EPA (Eicosapentaenoic acid) 180 mg — DHA (Docosahexaenoic acid) 120 mg — Vitamin E 5.5 mg a-TE 46
*NRV – Nutrient Reference Value, µg – microgram, mg – milligram, IU – International Units
Omega-3 Fish Oil (from Fish), Capsule Shell (Pharmaceutical Grade Gelatin [Halal Bovine Source], Glycerin, Orange Flavouring), Vitamin E (as D-Alpha Tocopherol) (from Soya).

Brand

Vitabiotics

Additional information

Formulimi

,

I përshtatshëm për

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Wellteen Him Plus”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by