Wellwomen 50+

0 Orders
#Vitabiotics 051
In stock
1,500L

Description

Wellwomen 50+

Multivitaminë specifike për femra mbi 50 vjeç

30 tableta

Integrator i krijuar posaçërisht për të plotësuar nevojat nutricionale të femrave mbi 50 vjeç. Përmban 26 elementë, ku përfshihen vitamina, minerale dhe ekstrakte bimësh të rëndësishme për zhvillimin e një sërë proçesesh në organizëm. Kombinimi i vitaminës B6 me vitaminën B12, bakrin dhe hekurin ndihmon në çlirimin e energjisë dhe pakëson ndjesinë e lodhjes. Zinku, seleni dhe vitamina D kanë një ndikim pozitiv në rritjen e imunitetit. Wellwoman 50+ përmban gjithashtu dhe vitaminën C, që rrit përthithjen e hekurit dhe që së bashku me vitaminën E mbrojnë qelizat nga stresi oksidativ. Ky suplement ushqimor është zgjidhja e duhur për femra mbi 50 vjeç që kanë një jetë aktive. I përshtatshëm për vegjetarianë. Pa konservues. Pa maja. Pa laktozë. Pa gluten. Nuk testohet në kafshë. Suplementet ushqimore nuk zëvëndësojnë dietën ushqimore. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj para përdorimit të këtij produkti nëse jeni shtatzënë, nëse ushqeni me gji, nëse jeni diagnostikuar me epilepsi, probleme të tiroides, nëse keni ndonjë problem shëndetësor tjetër apo nëse keni alergji nga ndonjë përbërës specifik i produktit. Mund të përmbajë arra. Përmban hekur i cili kur konsumohet në sasi më të larta se norma, mund të jetë i dëmshëm për fëmijët. Ruhet në temperaturë ambienti.

Përdorimi: Këshillohet të pihet 1 tabletë në ditë bashkë me ushqimin, shoqëruar me ujë. Nuk përtypet. Nuk rekomandohet të tejkalohet doza ditore e lejuar.

Përbërësit:

Nutritional Information Average per tablet % EC NRV*
Lutein Esters 2 mg, Green Tea Extract 20 mg, Co-enzyme Q10 2 mg, L-Carnitine 10 mg, Alpha Lipoic Acid (ALA) 20 mg, Phosphatidylcholine 10 mg, Citrus Bioflavonoid 10 mg, Betacarotene 2 mg, Vitamin D (as D3 400 IU) 10 µg 200, Vitamin E 15 mg α-TE 125, Vitamin C 60 mg 75, Thiamin (Vitamin B1) 14 mg 1273, Riboflavin (Vitamin B2) 4 mg 286, Niacin (Vitamin B3) 30 mg NE 188, Vitamin B6 10 mg 714, Folic Acid 200 µg 100, Vitamin B12 5 µg 200, Biotin 50 µg 100, Pantothenic Acid 6 mg 100, Magnesium 60 mg 16, Iron 10 mg 71, Zinc 15 mg 150, Copper 1000 µg 100, Manganese 0.5 mg 25, Selenium 120 µg 218, Chromium 75 µg 188
*NRV = Nutrient Reference Value, µg = microgram mg = milligram, IU = International Units. Maltodextrin,
Bulking Agent: Microcrystalline Cellulose, Magnesium Oxide, Vitamin C (Ascorbic Acid [Carriers: Hydroxypropylmethylcellulose & Tartaric Acid]), Tablet Coating (Hydroxypropylcellulose, Hydroxypropylmethylcellulose, Natural Source Colours [Titanium Dioxide, Copper Chlorophyllin], Glycerin), Zinc Sulphate, Anti-Caking Agents: Stearic Acid, Silicon Dioxide & Magnesium Stearate, Niacin (as Nicotinamide), Phosphatidylcholine (Lecithin, Soya), Ferrous Fumarate, Thiamin (Vitamin B1 as Mononitrate), Vitamin E (D-Alpha Tocopheryl Acid Succinate) (from Soya), Green Tea Extract, Alpha Lipoic Acid, Citrus Bioflavonoids, Vitamin B6 (Pyridoxine HCl), L-Carnitine Tartrate, Betacarotene (Carriers: Starch, Water, Antioxidant: DL-Alpha Tocopherol), Lutein Esters, Pantothenic Acid (as Calcium Salt), Vitamin D3 (Cholecalciferol [Carriers: Acacia, Sucrose, Corn Starch, Medium Chain Triglycerides, Antioxidant: DL-Alpha Tocopherol]), Riboflavin, Copper Sulphate, Co-Enzyme Q10, Manganese Sulphate, Chromium Trichloride, Sodium Selenate, Folic Acid (as Pteroylmonoglutamic Acid), Biotin, Vitamin B12 (Cyanocobalamin)

Brand

Vitabiotics

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Lactose Gluten

pa gluten, pa laktozë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Wellwomen 50+”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by