Wellzyme 6 Digestive Enzymes

0 Orders
#Vitabiotics 053
Out of stock
2,900L

Out of stock

Description

Wellzyme 6 Digestive Enzymes

Suplement që ndihmon proçesin e tretjes 60 kapsula

Enzimat janë të domosdoshme për kryerjen e një sërë proçesesh fiziologjike në organizëm ku përmendim: proçeset metabolike dhe tretjen e ushqimit. Në disa raste trupi nuk arrin të prodhojë mjaftueshëm enzima tretëse. Kjo bën që ushqimi të mos tretet plotësisht dhe të krijojë një gjendje diskonforti. Wellzyme është një formulim që përmban 6 enzima si proteaza, amilaza dhe laktaza. Wellzyme Digestive Enzymes është e dizenjuar për t’u konsumuar në mes të ushqimit ose direkt mbas ushqimit. Tek personat që kanë probleme vetëm me tretjen e laktozës, rekomandohet të konsumohet në të gjitha vaktet që kanë produkte të cilat përmbajnë laktozë. Pa gluten. Pa ngjyrues artificialë. Pa konservues. I përshtatshëm për veganë. Nuk testohet në kafshë. Suplementet ushqimore nuk zëvëndësojnë dietën ushqimore. Nëse jeni shtatzënë, ushqeni me gji, nëse keni një problem shëndetësor të caktuar apo alergji nga ndonjë substancë specifike këshillohuni me mjekun ose farmacistin tuaj para përdorimit të këtij produkti. Mund të përmbajë arra. Ruhet në një vend të freskët dhe të thatë. Nuk është e nevojshme të ruhet në frigorifer.

Përdorimi: Rekomandohet të merren 2-3 kapsula në ditë në mes të ushqimit ose direkt pas.

Tek personat që nuk e tolerojnë mirë laktozën, rekomandohet të merren 3-4 kapsula në çdo vakt që përmban produkte me përmbajtje laktoze.

Shoqërohen me një gotë me ujë.

Nuk përtypen.

Të mos tejkalohet doza ditore e lejuar.

Përbërësit:

Capsule Shell: Hydroxypropylmethylcellulose, Bulking Agent: Rice Dextrin, Lactase, Amylase, Medium Chain Triglycerides, Protease, Alpha-Galactosidase, Lipase, Hemicellulase
Nutritional Information Av. per 3 capsules
Protease (7,500 HUT) 8 mg, Amylase (3,000 DU) 19 mg, Alpha- Galactosidase (30 GaIU) 1 mg, Lipase (150 FIP) 500 µg, Hemicellulase (15 HCU)30 µg, Lactase (4,500 FCC) 47 mg

Brand

Vitabiotics

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Lactose Gluten

pa gluten

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Wellzyme 6 Digestive Enzymes”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by