Whimzees® HedgeHog

0 Orders
#Whimzees 002
In stock
330L

Description

Whimzees®Hedgehog

Natyral Daily Dental Treats

Trajtim natyral dentar i përditshëm.

Çfarë qeni mund të rezistojë për të ndjekur një iriq? Dhe cili prej jush nuk do të dëshironte kujdesin më të mirë oral për qenin e tyre? Njihuni me iriqin Herman,   argëtues, efektiv, natyral që heq pllakën dhe tartarin dhe zvogëloni bakteret që shkaktojnë erë të keqe.

Available Sizes:  L x 1 copë

  • XS:    5-15 lbs;   2-7 kg
  • S:     15-25 lbs;  7-12 kg
  • M:    25-40 lbs; 12-18 kg
  • L:     40-60 lbs; 18-27 kg
  • XL:  60+ lbs;     27+ kg

*Not suitable for dogs under the age of 9 months or under 5 lbs (2 kg) in weight.

*Jo i përshtatshëm për qen të moshës poshtë 9 muaj ose të peshës nën 2 kg.

 

Brand

Whimzees

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Whimzees® HedgeHog”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by