Whimzees® Rice Bone

0 Orders
#Whimzees 006
In stock
210L

Description

Whimzees® Rice Bone

Natyral Daily Dental Treats

Trajtim natyral dentar i përditshëm.

Jane 100% natyrale, grain free, GMO free.

Nëse keni një kockë për të zgjedhur për dhëmbët e pashëndetshëm të qenit tuaj dhe frymën e keqe, provoni ti jepni të përtypë Rice Bone natyral. Krijuar me vetëm gjashtë përbërës kryesorë, këto trajtime të shijshme por efektive ndihmojnë në heqjen e pllakës dhe tartarit dhe zvogëlojnë bakteret që shkaktojnë frymë të keqe.

Available Sizes: 1 Size x 1 copë

*Not suitable for dogs under the age of 9 months or under 5 lbs (2 kg) in weight.

*Jo i përshtatshëm për qen të moshës poshtë 9 muaj ose të peshës nën 2 kg.

 

Brand

Whimzees

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Whimzees® Rice Bone”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by