Whimzees® Veggie Ear

0 Orders
#Whimzees 005
In stock
260L

Description

Whimzees® Veggie Ear

Natyral Daily Dental Treats

Trajtim natyral dentar i përditshëm.

Jane 100% natyrale, grain free, GMO free.

Keni nevojë për një përtypje dentare krejt natyrale për qenin tuaj? Veshi Veggie tingëllon si një zgjidhje e shijshme për heqjen e pllakës dhe tartarit nga dhëmbët e qenit tuaj. Këto trajtime të bazuara në perime bëhen me vetëm gjashtë përbërës kryesorë dhe punojnë shumë për të zvogëluar bakteret dhe për të freskuar frymën e qenit tuaj.

Available Sizes: L

*Not suitable for dogs under the age of 9 months or under 5 lbs (2 kg) in weight.

*Jo i përshtatshëm për qen të moshës poshtë 9 muaj ose të peshës nën 2 kg.

 

Brand

Whimzees

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Whimzees® Veggie Ear”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by