Whitening Peel Off

0 Orders
#
In stock
1,036L

Description

Whitening Peel Off

30g

Maska Whitening Peel off është e përshtatshme për lëkurat me lloje të ndryshme pigmentimi. Maska Whitening Peel off sjell vetëm përbërës të freskët në lëkurë. Maska për zbardhjen e Dermastir është një trajtim i veçantë okluziv për lëkurën me ngjyrë të parregullt dhe shenja të pigmentimit. Maska parandalon formimin e mëtejshëm të pigmentimit dhe njollave të errëta.

Brand

Dermastir

DERMASTIR - PROFESSIONAL LUXURY SKINCARE. Ritual i Avancuar Kundër Plakjes Koleksioni "Dermastir Luxury" ofron një ritual të kujdesit të lëkurës që ka një efekt radikal në shenjat e ndryshme të plakjes dhe u frymëzua nga trajtimet estetike mjekësore. Ka efekt zbutës në rrudha, forcon lëkurën, përcakton konturet e fytyrës, ka efekt tonifikues dhe ristrukturues. Koleksioni "Dermastir Luxury" ofron një larmi produktesh për të gjitha llojet dhe shqetësimet e lëkurës.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by