Xeracalm A.D Concentre Apaisant

0 Orders
#
In stock
2,200L

Description

Xeracalm A.D Concentre Apaisant

50ml

Koncentrati qetësues ka një efekt të menjëhershëm ANTI-KCHSHTIM:
– Qetëson menjëherë ndjesitë e kruajtjes dhe acarimit të lokalizuar intensiv *.
– Zvogëlon majat e thatësirës së rëndë.

Një formulë e përshtatur për ZONAT REKURENTE TR FSHIRS:
-I-MODULIA® COMPLEX, përbërësi i parë anti-irritues post-biotik aktiv nga aqua. dolomiae specifike për Ujin Termal të Avène: Redukton ndjesitë e kruajtjes *, stimulon mbrojtjen e lëkurës, zbutjen
-KOMPLEKSI MBROJTS DHE RIPARIM [Vaj perimesh Cer-omega + ultra i koncentruar]: zvogëlon majat e thatësirës së rëndë
– UJI THERMAL AVÈNE: qetësues dhe zbutës.

Një formulë efektive e njohur nga rekomandimet e reja europiane të dermatologjisë në menaxhimin e atopisë: kategoria “Emollient PLUS **”.

Koncentrati qetësues përfiton nga teknologjia Sterile Cosmetics, garancia e efikasitetit dhe sigurisë e cila lejon respektimin optimal të lëkurës dhe mikrobiomës së lëkurës:
– Vetëm përbërës të dobishëm për lëkurën
– Formulë e sterilizuar, 0% KONSERVATIVE

Brand

Avene

Avene, një histori e pasur që fillon në një fshat të vogël në jug të Francës. Fshati i lashtë dhe piktoresk i Avène ndodhet në luginën Orb, në zemër të Parkut Natyror Rajonal Haut Languedoc. Avene, përtej kufijve! Është një marrëdhënie e bukur dhe e vërtetë e besimit që po vendoset në të gjithë botën, midis Laboratorëve Dermatologjik të Avène dhe konsumatorëve. Besim në virtytet dermatologjike të ujit termal Avène me të cilin janë pasuruar të gjitha produktet, por edhe besimi në rëndësinë e formulimeve gjithnjë inovative.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by