Xerodent Gel

0 Orders
#
In stock
1,200L

Description

Xerodent Gel

50ml

Një produkt i shkëlqyer i krijuar, në formë xheli, që funksionon në mënyrë shumë efikase si Zëvendësues i Pështymës për të rikthyer xerostominë duke ofruar lehtësim të menjëhershëm ndaj simptomave të gojës së thatë të krijuara nga çdo shkak.
Komponenti i tij kryesor XYLITOL stimulon sekretimin e pështymës dhe rrit rrjedhjen e pështymës, duke rritur kështu mekanizmat mbrojtës natyralë.
Përveç kësaj, ACID HYALURONIC me origjinë bioteknologjike posedon veprim të fuqishëm hidratues, hidratues.

Brand

Froika

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by