XEROLAN

0 Orders
#Isis pharma 003
In stock
1,480L

Description

XEROLAN përdoret në:

  • Thatësi të lehtë dhe të rëndë të lëkurës
  • Djegie sipërfaqësore
  • Irritime, skuqje etj

XEROLAN, së pari rregullon dhe zbut krizën e zonave të prekura.

  • Krijon një efekt barriere
  • Riparon lëkuren
  • Zbut dhe qetëson irritimin në mënyre të menjëhershme
  • Hidraton lëkuren gjatë gjithë ditës

Rrit tolerancën e lëkurës fal të vetmit përbërës 100% natyral LANOLINES.

Mënyra e përdorimit: Aplikojeni në distancën 15 cm nga lëkura sa herë të jetë e nevojshme. Nuk ka nevojë të fërkohet sipërfaqja.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “XEROLAN”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100
Open chat
Powered by