Yanola Cal

0 Orders
#Yanola 004
In stock
2,800L

Description

Yanola Cal 

30 kapsula

Yanola Cal  është suplement i cili përdoret gjatë shtatzanisë dhe laktacionit .Përmaban kalcium, L-Threonate 100 mg, Vitamin D3, Vitamin K, Selenium.

Indikacionet:

Shtatzani.
Për absorbim maksimal të vitaminave.
Gjatë laktacionit.
Për mineralizimin e kockave të fetusit.
Furnizon fetusin me kalciumin e nevojshëm për kockat dhe dhëmbët.

Përbërësit:

Kalcium
Ndihmon fetusin të rritet një zemër, nerva dhe muskuj të shëndetshëm, si dhe zhvillimin e ritmit normal të zemrës dhe aftësive koaguluese të gjakut.

Magnez
Luan një rol të madh në ruajtjen e shëndetit të nënës dhe fetusit gjatë shtatzënisë. Redukton depresionin, ankthin dhe kontraksionet e muskujve.

Bakri
Mendohet se është e rëndësishme për rritjen e fetusit, zhvillimin e trurit, sistemin imunitar dhe kockat e forta.

Mangani
Është një mineral që ndihmon në formimin e kockave dhe kërcit.

Vitamina K
Luan një rol kryesor në mpiksjen e gjakut. Sidoqoftë, vitamina K është gjithashtu absolutisht thelbësore për parandalimin e sëmundjeve të zemrës.

Vitaminë C
Nëna dhe fetusi kanë nevojë për vit C çdo ditë, është e nevojshme që trupi të sintetizojë kolagjen, një proteinë strukturore që është një përbërës i kërcit, tetivave, kockave dhe lëkurës.

Zinku
Luan një rol të rëndësishëm në shumë funksione biologjike duke përfshirë sintezën e proteinave, ndarjen qelizore dhe metabolizmin e acidit nukleik. Mungesa e zinkut rrit vdekjen e fetusit për shkak të abortit spontan ose anomalive të shumta kongjenitale.

Selen
Luan role kritike në riprodhim, metabolizmin e hormoneve tiroide, sintezën e ADN-së dhe mbrojtjen nga dëmtimi oksidativ dhe infeksioni.

Bor
Është i domosdoshëm për rritjen e kockave. Në kombinim me vit D3 rrit përmbajtjen minerale të kockave dhe maturimin e kërceve të rritjes.

Vitamina D3
Ndihmon për të mbajtur nivelet e duhura të kalciumit dhe fosforit në trup. Mungesa e Vit D3 në shtatzëninë e hershme është shoqëruar me rrezikun e diabetit gestacional, rrezikun e pre-eklampsisë, lindjen e parakohshme dhe peshën e ulët të lindjes.

Brand

Yanola

Additional information

Forma

Kapsula

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Yanola Cal”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by