Yanola Iron

0 Orders
#Yanola 003
In stock
2,200L

Description

Yanola Iron

30 kapsula

Yanola Iron është suplement i cili ju ndihmon të mbani në normë nivelin tuaj të hekurit.Përmabn acid folok, vitamin B1, B2, B6, B12 dhe molybdnum.

Indikacionet:

Shtatzëni
Probleme menstruale
Sëmundje të veshkave
Kimioterapi
Probleme gastrointestinale (ulçera, hemorroide, gastriti & kanceri)
Lindja e fëmijës & hemorragjia pas lindjes

Përbërësit:

-Hekuri
Luan një rol kryesor në krijimin e qelizave të gjakut, të cilat mbajnë oksigjen. Hekuri dhe acidi folik janë një kombinim që funksionon duke plotësuar hekurin dhe acidin folik kur trupi nuk prodhon sa duhet vetvetiu. Qelizat e kuqe të gjakut mbajnë oksigjen në indet e trupit. Pa hekur të mjaftueshëm trupi juaj nuk mund të prodhojnë mjaftueshëm një substancë në qelizat e kuqe të gjakut që u mundëson atyre bartjen e oksigjenit (hemoglobina).

-Vitamina C
Luan një rol të rëndësishëm në trup duke përfshirë rritjen e përthithjes së hekurit.

-Acidi folik, Vitaminat B2, B6, B1 & B12
Te disa gra shtatzëna me anemi u vunë re dhe u zbulua se kishin mungesë të vit B6, B12, B2 & B1.
Është e rëndësishme të merret parasysh mungesa e vitaminave B6, B12, B2 dhe B1 përveç hekurit në vlerësimin e anemisë gjatë shtatëzënësisë.

-Zink
Anemia dhe mungesa e zinkut janë të dyja të zakonshme në pacientët me uremi kronike. Stresi oksidativ i qelizave të kuqe të gjakut dhe zvogëlimi i jetës së tyre vijuese sugjerohet të luajnë një rol të rëndësishëm në zhvillimin e anemisë.

-Bakri
Mungesa e bakrit shkakton shumë manifestime hematologjike, të tilla si mielodisplazia, anemia, Ieucopenia (numër i ulët i qelizave të bardha të gjakut) dhe neutropenia (numër i ulët i neutrofileve) një lloj i qelizave të bardha të gjakut që shpesh quhet (vija e parë e mbrojtjes) për sistemi i imunitetit.

-Acidi folik
Një nga vitaminat B, ndihmon trupin të krijojë qeliza të reja, duke përfshirë qelizat e reja të kuqe të gjakut. Acidi folik është i nevojshëm për të ndihmuar një fetus në bark të rritet siç duhet. Shumë pak acid folik gjatë shtatzënisë mund të çojë në defekte të lindjes tek një fëmijë.

-Spirulina
Plotësimi dietik me spirulinë mund të ndihmojë në parandalimin e sëmundjeve që lidhen me gjakun , nga anemia te koagulimi deri në përqendrimin e triglicerideve. Spirulina është një burim i pasur i oksigjenit. Muri qelizor i spirulinës ka përqendrim të lartë të mukopolisakarideve, të cilat treten lehtësisht dhe formojnë kompleks glikoproteinash që është i rëndësishëm në formimin e proteinave dhe ndërtimin e membranave qelizore.

Brand

Yanola

Additional information

Forma

Kapsula

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Yanola Iron”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by