Yovita Baby Plus

0 Orders
#Yovita 001
In stock
700L

Description

Yovita Baby Plus

14 ml

Yovita Baby Plus është një suplement me bazë Lactobacillus Reuteri, kamomil dhe ekstrakt të mëllagës. Kamomili është efektiv në rregullimin e lëvizshmërisë të traktit gastrointestinal dhe eleminimit të gazrave. Ekstrakti i mëllagës është efektiv në rregullimin e tranzitit intestinal (kalimit të ushqimit të zorrë).

Udhëzime mbi përdorimin:

Të jepen 2ml në ditë në cilindo vakt ushqimor. Pikat mund të përzihen me ujë ose pije të tjera. Gjithashtu mund të përzihet në qumësht në temperaturën e dhomës (maksimumi 37°C). Mos e përzieni me qumësht në temperaturën e vlimit.

*Për përdorim të saktë të produktit në 3 vitet e para të jetës, kërkohet këshillim nga mjeku.

Tundeni mirë përpara përdorimit.

Kujdes!

Mos tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Mbajeni larg fëmijëve nën 3 vjeç. Suplementet nuk rekomandohen si zëvendësim i një diete të balancuar dhe një stili jetese të shëndetshëm. Konsumojeni brënda 30 ditëve. Ky produkt përmban kultura bakteriale të gjalla, të cilat janë të ndjeshme nga temperatura prandaj rekomandohet të shmanget çdo kontakt i drejtpërdrejtë ndaj diellit. Mbajeni larg dritës dhe mundësisht në temperatura nën 25° C.

 

 

 

 

 

Brand

Yovita

Additional information

Firma

Apharm Srl

Formulimi

Paketimi

,

Sasia

14 ml

Veprimi

I përshtatshëm për

, ,

Open chat
Powered by