Zetasin Gelly

0 Orders
#
In stock
1,620L

Description

Zetasin Gelly

90ml

Zetasin Jelly krijon një film mbrojtës që mbulon lëkurën dhe luan rolin e sekrecioneve natyrore, duke siguruar lubrifikim, hidratim si dhe restaurim dhe mbajtje të pH natyral.

Tharja vaginale nuk shoqërohet më me simptoma të pakëndshme të acarimeve, nuancave, kruajtjes ose ndjesisë së djegies.

Brand

Froika

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by