Zinc Mask

0 Orders
#
In stock
8,120L

Description

Zinc Mask

50ml

Maskë riparuese intensive e të gjitha shtresave te lëkures. Efekti i saj riparues është më i fuqishëm se ai i kremit të natës.

Përbërësit: Oksid zinku.

Përdorimi:Aplikojeni 2 herë në javë në lëkurë te pastër në fytyrë qafë dhe dekolte. Shmangni zonën përreth syve.

Brand

Dermastir

DERMASTIR - PROFESSIONAL LUXURY SKINCARE. Ritual i Avancuar Kundër Plakjes Koleksioni "Dermastir Luxury" ofron një ritual të kujdesit të lëkurës që ka një efekt radikal në shenjat e ndryshme të plakjes dhe u frymëzua nga trajtimet estetike mjekësore. Ka efekt zbutës në rrudha, forcon lëkurën, përcakton konturet e fytyrës, ka efekt tonifikues dhe ristrukturues. Koleksioni "Dermastir Luxury" ofron një larmi produktesh për të gjitha llojet dhe shqetësimet e lëkurës.

Additional information

I përshtatshëm për

Formulimi

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by